• univerzalna skola zagreb 2015
  • banner skolski web fb
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

banner iskaznice

2015

8. Dan Univerzalne sportske škole

 

8 univerzalna skolaHrvatski školski športski savez 8. godinu zaredom organizirat će Dan Univerzalne sportske škole, a sve s ciljem promocije programa Univerzalne sportske škole i bavljenja sportom djece i mladih. Kao i prošle godine i ove očekujemo da dođete u što većem broju i uveličate ovaj prekrasan događaj, te vas molimo da u suradnji sa županijom, gradovima, općinama ili školama organizirate i financirate trošak prijevoza vaših predstavnika.
8. Dan Univerzalne sportske škole organiziran je kao poligon s 21 radnim mjestom u kojem djeca iz svake pojedine županije prelaze sva radna mjesta na kojima prikazuju različite vještine, igraju se i zabavljaju te druže s hrvatskim olimpijcima.

Završeno županijsko natjecanje srednjih i osnovnih škola u KOŠARCI za djevojke i mladiće

IV Gimnazija Marko Marulić iz Splita IV. gimnazija_-_Marko_MarulicOŠ Josipa Pupačića iz OmišaU četvrtak 5. ožujka 2015. i petak 6. ožujka 2015., u organizaciji Županijskog saveza školskog športa Splitsko-dalmatinske županije, održano je Županijsko natjecanje srednjih (djevojke i mladići) i osnovnih (djevojčice i dječaci) škola u KOŠARCI. Natjecanje se održalo u OŠ Dugopolje, a na natjecanju je nastupilo ukupno 6 ekipa srednjih škola od toga 2 ekipe (djevojke) i 4 ekipe (mladići), te 7 ekipa osnovnih škola od toga 2 ekipe (djevojčice) i 4 ekipe (dječaci).

Prvo mjesto u obje kategorije srednjih škola osvojile su ekipe IV Gimnazija Marko Marulić iz Splita, dok kod djevojčica natjecanje OŠ prvo mjesto osvojila je  ekipa domaćina OŠ Dugopolje iz Dugopolja. U kategoriji dječaci OŠ prvo mjesto osvojila je ekipa OŠ Josipa Pupačića iz Omiša.

Čestitamo pobjednicima.

Galeriju slika s natjecanja možete pogledati na našim Facebook stranicama (Pogledaj

Poluzavršno natjecanje u košarci srednjih škola za mladiće i djevojke

Obavještavamo vas da će se poluzavršno natjecanje ŠSD srednjih škola skupine Jug u KOŠARCI za mladiće, održati u OŠ Ravne Njive u Splitu, Sarajevska 30, dana 12. ožujka 2015. (četvrtak) s početkom u 10.30 sati, dok djevojke možete doći podržati u OŠ Dugopolje u Dugopolju, dana 12. ožujka 2015. (četvrtak) s početkom u 10.30 sati.

Natjecanje u plivanju za učenice i učenike osnovnih škola Splita i Splitsko-dalmatinske županije

Plivanje 2015 osnovne skoleU četvrtak, 26. veljače 2015. godine na bazenima S.C.”POLJUD” s početkom u 9.00 sati, održano je natjecanje u plivanju za učenice i učenike osnovnih škola Splita i Splitsko-dalmatinske županije zajedno, gdje su nastupile brojne ekipe.

Galeriju slika s natjecanja možete pogledati na našim Facebook stranicama (Pogledaj

Športska gimnastika gradsko – županijsko natjecanje za osnovne škole – dječaci i djevojčice

IMG 7764U subotu, 14. veljače 2015. godine u dvorani S.C.”POLJUD” s početkom u 13.00 sati, održano je natjecanje u športskoj gimnastici za učenice i učenike osnovnih škola Splita i Županije zajedno, gdje su nastupile brojne ekipe. U interesantnoj konkurenciji, dvostruku krunu odnijela je Osnovna škola don Lovre Katića iz Solina.

Čestitamo učenicima i učenicama kao i profesoru Zvonku Baliću na pobjedi te im želimo mnogo uspjeha na Državnom prvenstvu osnovnih škola u GIMNASTICI, koje će se održati 26 veljače 2015. g. u Nedelišću.

Galeriju slika s natjecanja možete pogledati na našim Facebook stranicama (Pogledaj

Županijsko natjecanje srednjih škola u STOLNOM TENISU za mladiće i djevojke

U petak 13. veljače 2015., u organizaciji Županijskog saveza školskog športa Splitsko-dalmatinske županije, održano je Županijsko natjecanje srednjih škola u STOLNOM TENISU za mladiće i djevojke. Natjecanje se održalo u Stolnoteniskom klubu Split, a na natjecanju je nastupilo 3 ekipe u muškoj i 3 u ženskoj konkurenciji.

Natjecanje je završilo pobjedom Ekonomsko-birotehničke škole iz Splita u muškoj konlurenciji, dok je u ženskoj konkurenciji pobjedu odnijela SŠ fra Andrije Kačića Miošića iz Makarske. Čestitamo pobjednicima.